Redenka Palace Aparthotel   

4.4 / 5 Score 115 reviews.
43€ Στούντιο

Redenka Palace Aparthotel

: Redenka place, Redenka Holiday Club

Redenka Palace εναι μρος απ το REDENKA HOLIDAY CLUB

GPS: 41° 52′29′′N 23°25′20′′E

Τοποθεσα: Redenka Palace εναι νο ξενοδοχεο διαμερισμτων, μρος απ το Redenka Complex που βρσκεται ανμεσα σ'να καταπληκτικ τοπο των λφων του βουνο Πριν. Το ξενοδοχεο απχει 1.5 χμ απ το Pirin Golf & Country club, 2 χμ απ το Ραζλγ και 8 χμ απ το μεγαλτερο σκι θρετρο της Βουλγαρας το Μπνσκο.Vacation Complex Redenika αποτελεται απ 2 ξενοδοχεα διαμερισμτων (Redenka Lodge και Redenka Palace, πως και Redenka Chalets 24 αλπικ εξοχικ σπτια με 2 3 υπνοδωμτια.)

Ημερομηνα φιξης: 2.00 μ.μ. Ημερομηνα αναχρησης: 12.00 μ.μ.

Διαμον:Redenka Palace εναι σγχρονο ξενοδοχεο με αλπικ φος που προσφρει 87 διαμερσματα με 1 2 υπνοδωμτια. Κθε διαμρισμα προσφρει μικρ κουζνα με λες τις απαρατητες συσκευς για το μαγερεμα (ψυγεο, φορνος, πιτα, μαχεροπρουνα), τηλεραση σ'λα τα δωμτια, DVD player, ασρματο και ενσρματο ντερνετ, τηλφωνο. Κθε διαμρισμα προσφρει και μπνιο. Τα περισστερα ξενοδοχεα χουν νετα μπαλκνια.

Εγκαταστσεις: Vacation Complex Redenka προσφρει διαφορετικ σπορ και εγκαταστσεις ψυχαγωγας που δε θα βρετε παντο. Οι φιλοξενομενοι του ξενοδοχεου χουν στη διθεσ τους μεγλη εσωτερικ πισνα 13 x 17 μ με παρθυρα που αφνουν περισστερες ακτνες του ηλιο να μπανουν μσα. Η θερμοκρασα του νερο εναι 30-32 C.

Μπορετε να απολασετε το σπα κντρο με τζακοζι, σουνα, ατμλουτρο, καμπνες μασζ, γυμναστριο και σολριουμ. Το μπαρ βρσκεται στο Redenka Palace. Για τα ζεστ καλοκαρια στη διθεση των πελατν εναι μια εξωτερικ πισνα με μπαρ και παιδικ χαρ, ξαπλστρες και ομπρλες. Η εξωτερικ πισνα χει το καλοκαρι θερμοκρασα 25-26 C.

Το ξενοδοχεο χει και γπεδο τνις που εναι κατλληλο και για πετοσφαρεση. Οι φιλοξενομενοι μπορον να παζουν και ποδσφαιρο σε γπεδο 72x28 μ, σκεπασμνο με γρασδι. χουν στη διθεσ τους να υπροχο χρο για barbecue.

Συνεδριακς εγκαταστσεις: Για σεμινρια και επαγγελματικς συναντσεις, το ξενοδοχεο διαθτει μια μικρ αθουσα συνεδρων με χωρητικτητα 25 ανθρπων και μια μεγλη με χωρητικτητα 60 επισκπτων στο lobby bar του Redenika Palace Complex.

Κρασ και Δεπνο: Στο ισγειο του κοντινο κτηρου βρσκεται το εστιατριο Στρια Ραζλγ, που οι επισκπτες μπορον να δοκιμσουν τη παραδοσιακ κουζνα της πλης Ραζλγ. Το εστιατριο προσφρει τα πιο γνωστ βουλγαρικ και διεθν φαγητ, αλλ και δεπνο a – la carte σε λογικς τιμς. Το ξενοδοχεο προσφρει ρεσεψιν, αθουσα υποδοχς πως και αθουσα διασκεδσεων με υπροχη βερντα με θα το βουν. Το complex προσφρει χαμηλ κτρια, μορφο χρο με λουλοδια, γρασιδι και δντρα. Το ξενοδοχεο κνει εντπωση ως μοναδικ χρο ψυχαγωγας.

Πργραμμα διασκεδσεων: Ιππασα; Barbeque το καλοκαρι; Jeep Safari; Ποδλατα βουνο; Πεζοπορα βουνο με οδηγ; Ανεμοπορα με εκπαιδευτ; Εκδρομς Δομπρσκο, Καβλα, Θεσαλλονκη, Σφια, Πλβντιβ, Μοναστρι της Ρλας, Μλνικ; Επσκεψη των ιστορικν αξιοθετων στη περιοχ; Επσκεψη του πρκου αρκοδων στο Μπλιτσα.

Διασκεδσεις για παιδι: Το ξενοδοχεο εναι κατλληλο για παιδι με τον φρσκο αρα και την μορφη φση. Στο χρο του ξενοδοχεου τα παιδι μπορον να παζουν παιχνδια, να γνωριστον λλα παιδι και να απολασουν την ατμσφαιρα στο βουν. Το ξενοδοχεο εναι αγαπημνο χρο ξεκορασης για οικογνεια με παιδι.

Υπηρεσες Οι υπηρεσες υψηλς ποιτητας χουν μεγλη σημασα για τη σωστ διαχερηση του ξενοδοχεου. Το προσωπικ εναι φιλικ και εξυπηρετικ.

Μεταφορ: Σας προτενουμε να χρησιμοποισετε το δικ σας αυτοκνητο, αλλ το ξενοδοχεο προσφρει και μικρ λεωφορεο με συχν μεταφορ στο Μπνσκο κατ τον χειμνα. Η μεταφορ στις περιοχς πληρνεται.

Ρεδενκα εναι η σωστ σας επιλογ αν ψχνετε ξεκοραση για το Σαββατοκριακο, στις διακοπς!

Δετε και Redenka Lodge και Redenka Chalets.

 

**Είναι δυνατόν να υπάρχουν διαφορές σε μεγέθη και στη διακόσμηση των δωματίων. Η διαμονή μπορεί να γίνει στα διαφορετικά δωμάτια από αυτά που είναι στις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα μας.

Redenka Palace Aparthotel Bansko

  Redenka Palace Aparthotel, Bansko

  , . . ;

   

  γευμαLS HS NY 
  ΣτούντιοHB43 €66 €111 €
  1 HB66 €95 €119 €
  Διαμέρισμα με 2 υπνοδωμάτιαHB82 €124 €155 €

  , /. , , .


  Πληροφορίες

  * Οι τιμς εναι σε Ευρ, αν διανυκτρευση αν δωμτιο και περιλαμβνουν πρωιν, ελεθερη χρση της εξωτερικς και εσωτερικς  πισνας, ομπρελν και ξαπλστρων, του ιντερντ και παρκινγκ.

  * Μγιστη χωρητικτητα: Στοντιο – 2 ενλικοι; Διαμρισμα με 1 υπνοδωμτιο - 4 ενλικοι; Διαμρισμα με 2 υπνοδωμτια - 6 ενλικοι; Μπορον να γνουν ακυρσεις κρατσεων αν οι λεπτομρεις τους λαμβνονται τουλχιστον 14 εργσιμες μρες πριν την ημερομηνα φιξης - ακυρσεις μετ απ αυτ την περοδο θα υποστον να πρστιμο ισ με το κστος 3 διανυκτρευσης. Ακυρσεις για την περοδο Πρωτοχρονις (22 Δεκ - 03 Ιαν) γνονται τουλχιστον 35 μρες πριν την ημερομηνα φιξης, ακυρσεις μετ απ αυτ την περοδο θα υποστον πρστιμο 100% της αξας της διαμονς! *Πρσθετη πληρωμ για χρση κουζιντσας - 3 Ευρ αν ημρα.  • lobby
  • 220 V/ 50Hz

  • /

  Η περιοχή είναι κατάλληλη για

  • business

  Αξιοθέατα στην περιοχή

  K Redenka Palace Aparthotel, Bansko

  Redenka Palace Aparthotel

  115

   4.3/5
   4.4/5
   4.4/5
  /
   4.6/5

  Redenka Palace Aparthotel, Bansko

  • . info@bulgariaski.com : +359 2 962 22 13

  Redenka Palace Aparthotel, Bansko

  . info@bulgariaski.com : +359 2 962 22 13

  Redenka Palace Aparthotel, Bansko

  . info@bulgariaski.com : +359 2 962 22 13