Pamporovo

. . . The Wall . .

Pamporovo webcam

webcam: Pamporovo : Pamporovo

Pamporovo resort

Πληροφορα: Το Παμπροβο εναι σγχρονο χιονοδρομικ κντρο στην οροσειρ της Ροδπης. Εναι το πιο ηλιλουστο ορειν θρετρο της Βουλγαρας. H περοδος του σκι αρχζει απ τα μσα Δεκεμβρου ως τα μσα Απριλου. Η μση θερμοκρασα του αρα εναι – 3 C.

Το θρετρο εναι κατλληλο για αρχριους σκιρ.

Αλλ υπρχουν και δσκολες σκι πστες πως „The Wall που εναι εξαιρετικ σκηση για τους προχωριμνους σκιρ.

Τμμα Ορεινς Δισωσης Παμπροβο:(+359) 309 58336; (+359) 1475

Ιατρικς και Οντοντιατρικς Υπηρεσες:Η υπηρεσα κτακτης ανγκης λειτουργε 24 ρες τη μρα. Ασθενοφρο και κλινικ (με γιατρ και νοσοκμα) εναι σε διαθεσιμτητα, πως και πρτη βοθεια στις σκι πλαγες. Νοσοκομεα με οργανωμνη παροχ υπηρεσων υγεας θα βρετε στο Smolianκαι Chepelare.θα βρετε και οδοντιατρος υψηλς ποιτητας στο Παμπροβο Τσεπελρε.Μερικς απ τις ιατρικς υπηρεσες και λλες οι οδντιατρικς θα πρπει να πληρσετε μετριτ στις κλινηκς.Μετ θα σας δσουν τους απαρατητους λογαριασμος, τις αποδεξεις και τα τιμολγια που περιγρφουν την υπηρεσα και την τιμ. τσι μπορετε να ζητσετε μετ τα ξοδα απ την ασφαληστικ εταιρα σας. Σας συστνουμε να πληροφορσετε την ασφαλιστικ σας εταιρα σε περπτωση σωματικν βλαβν. Παρακαλ, ακολουθστε τις οδηγες τους.

Πως να ρθετε στο Παμπροβο

Μπορετε να φτσετε στο Παμπροβο με την διαδρομ E-71 Assenovgrad-Smolyan Devin-Smolyan. Μπορετε να χρησιμοποισετε τν συνοριακ διδο κοντ στην πλη Ζλατογρδ. Το θρετρο Παμπροβο βρσκεται κοντ στην Κωνσταντηνοπολη και βορειοανατολικ Ελλδα.

Οι σκι πστες

Οι πστες εναι ασφαλες και συντηρονται σε υψηλ εππεδο. Πνω απ 100 δασκλοι θα βοηθσουν τους αρχαρους σκιρ και σνοουμπορντερς. Ενοικαση σκι εξοπλισμο εναι σε διαθεσιμτητα κοντ στις σκι πστες και τα τελεφερκ μπορετε να κνετε κρτηση σκι πακτων μαζ μας. Οι σκι πστες στο Παμπροβο χουν διαφορετικος βαθμος δυσκολας. Τοποθετονται μεταξ 1926 μ και 1450 μ απ την επιφνεια της θλασσας στις βρειες, ανατολικς και δυτικς πλαγις του λφου Σνεζνκα.

Η πιο δσκολη σκι πστα εναι The Wall που μπορετε να δετε στην εικνα απ δεξι. Οι κριες σκι πστες αρχζουν απ την κορυφ που βρσκεται και ο τηλεοπτικς πργος. Μπορετε να κνετε Off-piste skiing και snowboarding αλλ καλτερα με την βοθεια τοπικο οδηγο.

Apres ski

Το Παμπροβο εναι γνωστ χιονοδρομικ κντρο και προσφρει πολλς διασκεδσεις στους τουρστες.

Γενικ υπρχουν διαφορετικ μπαρ και κλαμπ, κθε με μοναδικ ατμσφαιρα και στλ. Το προσωπικ εναι φηλικ και εξηπυρετικ και μιλει κυρως αγγλικ.

Τα τοπικ ποτ και τα εισαγωγικ εναι σε λογικς τιμς. Πολλ μπαρ και εστιατρια προσφρουν Happy hours.

Οι DJs θα φταξουν την κφι σας με διαφορετικ εδη μουσικς.

Δεν υπρχει χρωση εισδου στα κλαμπ στο Παμπροβο.

Μπορομε να σας προσφρουμε να επισκεφτετε:

- The White Hart εναι να απ τα καλτερα pub στο θρετρο με μοναδικ στλ. Ο ιδιοκττης λγεται Steve Mark και χει κνει το μρος κατλληλο για διασκεδσεις, Karaoke κθε Πμπτη και νστημα φαγητ.

- BJs βρσκεται στο lobby του ξενοδοχεου Perelik.

- Dak's Bar βρσκεται στο ισγειο ροφο του ξενοδοχεου Snezhanka.

- Night Flight εναι το μεγαλτερο κλαμπ στο Παμπροβο που βρσκεται στο ξενοδοχεο Rojen.

  Recommended hotels

  Το θρετρο Παμπροβο χει πολυτελ ξενοδοχεα σε τυπικ στλ. Σας προσφρουμε μια ιδιατερη επιλογ ξενοδοχεων με καλ εξυπηρτηση και λογικς τιμς.

  Δετε τα ξενοδοχεα και επιλξτε να. Συμπληρστε μα φρμα επικοινωνας και εκπρσωπος του BulgariaSki.com θα σας απαντσει σντομα.


  Αξιοθατα στο Παμπροβο

  Οι τουρστες στο Παμπροβο μπορον να επισκεφτον πολλ αξιοθατα στην περιοχ. Αξζει να επισκεφτετε κποια απ τα ορειν θρετρα της Ροδπης πως:

  Smolyan- Εναι μα πλη της Ροδπης που απχει 15 χμ απ το χιονοδρομικ κντρο Παμπροβο. Η πλη θα σας εντυπωσισει με πολλ ιστορικ και πολιτιστικ αξιοθατα πως και μορφη φση - λμνες, βρχοι, δση και εθνικ πρκα. Σμλιαν εναι αρχικ σημεο για ορειβατικς διαδρομς στην οροσειρ της Ροδπης.

  Οι λμνες Smolyanεναι προστατευμνη περιοχ με μορφο τοπο - ορεινς λμνες με δση κωνοφρων και μεγλη ποικιλα φυτν. Εναι γνωστ με το νομα "μτια σμαραγδ της Ροδπης". Απ 20 λμνες, σμερα χουν μενει μνο 7. λη η περιοχ χει μετατρπει σε εθνικ πρκο.

  Το μοναστρι Bachkovo- Το μοναστρι εναι το δετερο μεγαλτερο μοναστρι στη Βουλγαρα. Βρσκεται στο δυτικ μρος της Ροδπης, σε απσταση 10 χμ απ το Ασνοβγκραντ. Ιδρθηκε απ τον Grigoriy Bukuriani - νας στρατιωτικς αρχηγς απ την Γεωργεα υπ την κυριαρχα του βυζαντινο αυτοκρτορα. Στα τλη του 14 αινα, η Βουλγαρα εναι υπ τουρκικ ζγο και ο τμιος πατριρχης ο Ευθμιος Τυρνβου εξορσθηκε στο μοναστρι, που διμεινε μχρι το θνατ του.

  Chepelareεναι μορφη ορειν πλη που βρσκεται σε μια κοιλδα της Ροδπης. Το χωρι απχει 10 χμ απ το Παμπροβο. Οι σκι πστες χουν διαφορετικ εππεδο δυσκολας, απ μαρη μχρι πρσινη. Η μακρτερη σκι πστα στη Βουλγαρα βρσκεται στο Chepelare. Το high-speed quad lift συνδει την πλη με τον λφο Mechi Chal.

  Devinεναι πασγνωστη πλη με ιαματικ λουτρ και ωραο κλμα. Το σπα θρετρο βρσκεται στις κτες του ποταμιο Δβινσκα, στο δυτικ μρος της Ροδπης. Απχει 35 χμ απ το χιονοδρομικ κντρο Παμπροβο. Η εξωτερικ πισνα με ιαματικ νερ προσελκει κθε χρνο πολλος τουρστες.

  Gela villageβρσκεται στους πρποδες της οροσειρς της Ροδπης. Το χωρι απχει 18 χμ απ το χιονοδρομικ κντρο Παμπροβο και 30 χμ απ την πλη Σμλιαν. Το χωρι ιδρθηκε πριν απ 3300 χρνια και κθε καλοκαρι εδ αρχζει το εθνικ φεστιβλ τσαμπονας και το χωρο μετατρπεται σε ελκυστικ κντρο για πολλος τουρστες.

  Trigrad εναι χωρι στη δυτικ Ροδπη, κοντ στα σνορα με την Ελλδα και σε υψμετρο 1240 μ απ την επιφνεια της θλασσας. Πανψηλοι βρχοι περιβλλουν τα σπτια και κνουν εντπωση στους νους επισκπτες.

  Στο χωρι υπρχει σχολ υπασας πως και δυναττητες για αναρρχηση βραχν και εκπαδευση αιωροπτερισμο στην περιοχ.

  Τρα απ τα πιο γνωστ τουριστικ αξιοθατα της Βουλγαρας βρσκονται κοντ στο χωρι: οι σπηλις Ιαγοδνσκα, "The Devil's Throat" και το φαργγι Τριγκρντ. Στην περιοχ υπρχουν πνω απ 150 σπηλις.

  Pamporovo