Borovets

, . , , , . snow sports : , , cross-skiing, snowboarding, , ski jumps, ski-doo .. , . , " " online!

Borovets webcam

webcam: Borovets : Borovets

Borovets Resort

Τοποθεσα: Το χειονοδρομικ θρετρο Μπροβετς βρισκται σε απσταση 12 χλ. Απ τη πλη Σμοκοβ και 72 χλμ. απ τη πρωτευοσα της Βουλαγαρας – Σφια. Κρυφμενο σ'ενα δσος πεκων σε υψμετρο 1390 μ απ την επιφνεια της θλασσας (με τις υψηλτερες πστες σε υψμετρο 2600 μ), το Μπροβετς εναι υπροχος προορισμς ξεκορασης και ψυχαγωγας.

Σμερα το Μπροβετς εναι μεγλο και σγχρονο βουλγαρικ χειμεριν θρετρο, με πολλ πολυτελ ξενοδοχεα, εστιατρια, καταστματα και μεγλη επιλογ πστων και τελεφερκ. Το Μπροβετς εναι θρετρο με αλπικ χαρακτρα και προσφρει κατλληλες συνθκες για αθλματα χιονιο πως: σκι, snowboarding, δαθλο κ.α

Στην χρση των τουριστν εναι διαφορετικς κατ βαθμ δυσκολας και μκους 58 χμ πστες που διακρνονται σε 3 περιοχς: Σιτνικοβο – Μαρτνοβι μπαρκι – πστες; Μαρκατζκ – 4 πστες και Ιστρεμπετς – 3 πστες. Οι καλτερες πστες εναι στο Ιστρεμπετς και λοι οι διαγωνισμο διοργαννονται εκε. Το θρετρο φιλοξενε διαφορετικος διαγωνισμος αθλημτων τον χειμνa.

Συνθως, οι κατηφορες του Μπροβετς χουν χινι απ τα μσα Δεκεμβρου ως τον Απρλιο. Ο αρας εναι καθαρς και ανεπηραστος απ ρπανσεις .Ο χειμνας στο θρετρο εναι πιος και χει πολ χινι. Η μτρια θερμοκρασα Ιανουαρου εναι 4.8 C

Το τμμα ορεινς δισωσης εναι σε διαθεσιμτητα 24 ρες τη μρα.Τηλφωνο επικοινωνας: (+359) 887 100 243; (+359) 7503 2450; (+359) 88 1473.

Ιατρικς και Οντοντιατρικς Υπηρεσες: Η υπηρεσα κτακτης ανγκης λειτουργε 24 ρες τη μρα. Ασθενοφρο και κλινικ (με γιατρ και νοσοκμα) εναι σε διαθεσιμτητα, πως και πρτη βοθεια στις σκι κατηφορες. Στο Σμοκοβ θα βρετε νοσοκομεα με οργανωμνη παροχ υπηρεσων υγεας. Στο θρετρο θα βρετε και οδοντιατρος υ??ηλς ποιτητας. Μερικς απ τις ιατρικς υπηρεσες και λλες οι οδoντιατρικς θα πρπει να πληρσετε μετριτ στις κλινηκς.Μετ θα σας δσουν τους απαρατητους λογαριασμος, τις αποδεξεις και τα τιμολγια που περιγρφουν την υπηρεσα και την τιμ. τσι μπορετε να ζητσετε μετ τα ξοδα απ την ασφαληστικ εταιρα σας. Σας συστνουμε να πληροφορσετε την ασφαλιστηκ σας εταιρα σε περπτωση σωματικν βλαβν. Παρακαλ, ακολουθστε τις οδηγες τους.

Πως να ρθετε στο Μπροβετς

Το χιονοδρομικ κντρο χει εκολη πρσβαση και απχει 72 χμ απ την Σφια. Το θρετρο βρσκεται σε 12 χμ απσταση απ την πλη Σμοκοβ. Μπορετε να χρησιμοποιετε την μεταφορ λεωφορεων απ Avtogara Yug για το Σμοκοβ σε κθε μισ ρα. Απ Σμοκοβ φεγουν κθε 15 λεπτ λεωφορεα προς Μπροβετς. Ο σταθμς του λεωφορεου στο Μπροβετς εναι μπροστ απ το ξενοδοχεο Σμοκοβ. Ο σταθμς αναχρησης για την πλη Σμοκοβ εναι μπροστ απ το ξενοδοχεο Ela.

Μπορετε να κνετε κρτηση ιδιωτικς μεταφορς σε λογικ τιμεδ.

Οι σκι πστες στο Μπροβετς

ψος θερτρου: 1350 μ

Υψηλτερη σκι πστα: 2560 μ

Συνολικς μκος σκι πιστν: 58 χμ

Η μακρτερη πστα: 12 χμ

Κατεθυνση: Βρεια

Σστημα ανελκυστρων: 1 γονδλα 6 θσεων; 2 High speed quad chair lifts; 1 Fixed Grip Quad chair lift; 10 Surface ski lifts, παιδικ drag lifts. Οι 19 σκι πστες με συνολικ μκος 58 χμ πρσφερουν καλς συνθκες για σκι απ τον Δεκμβριο μχρι τον Απρλιο. λες οι σκι πστες διαφοροποιονται σε εππεδα για κθε σκιρ - αρχαρους, μσους εμπερους. Στο χιονοδρομικ κντρο λειτουργον 3 σκι κντρα: το κεντρικ σκι κντρο Μπροβετς - αρχζει σε υψμετρο 1337 μ απ την επιφνεια της θλασσας μχρι 1780 μ.

Yastrebets σκι κντρο - σε υψμετρο 1340 μ μχρι 2369 μ απ την επιφνεια της θλασσας

Markudjik σκι κντρο - σε υψμετρο 2340 μ μχρι 2550 μ απ την επιφνεια της θλασσας

Οι cross country πστες χουν μκος 35 χμ, σχεδιασμνες κατ τις αιτσεις του FIS, με ελχιστο πλτος 6 μ. Το χιονοδρομικ κντρο προσφρει και πστα διθλου, κατλληλη για διαγωνισμος.

Ski jumping - Διαθσιμο στο κεντρικ σκι κντρο Μπροβετς. Νχτεριν σκι εναι μπορετε να κνετε απναντι το ξενοδοχεο Ρλα καθημεριν απ τις 5 μ.μ μχρι 10 μ.μ.

Το 1993, το χιονοδρομικ κντρο φιλοξνησε το παγκσμιο πρωτθλημα διθλου.

Το κεντρικ σκι κντρο Μπροβετς προσφρει σε ψος 70 χμ ski jump ramp.

Το θρετρο προσφρει νυχτερικ σκι στις πλαγις "Shiroka Polyana" (3.5 χμ) και "Varnika" (10 χμ)

Apres ski

Το θρετρο χει πολλ μπαρ, καφενεα, κλαμπ με ιδιατερα ντονη νυχτεριν ζω. Το χιονοδρομικ κντρο φημζεται για τις πολλς διασκεδσεις που προσφρει. Το θρετρο χει γνει ελκυστικ κντρο ξεκορασης για πολλς ξνες τουρστες και το προσωπικ εναι πντα φιλικ και εξυπηρετικ. Τα περισστερα κλαμπ εναι ανοιχτ ως το πρω, χουν λογικς τιμς και happy hours.

Τα κλαμπ παζουν λα τα εδη μουσικς και συχν οργαννονται διαφορετικ προγρμματα ξεκορασης. Υπρχουν εστιατρια και ταβρνες με παραδοσιακ βουλγαρικ μουσικ και χορος.

Το χιονοδρομικ κντρο προσφρει διασκεδσεις για μικρος και μεγλους. Απολαστε τις παραδοσιακς βουλγαρικς βραδις με παραδοσιακος χορος, νστημα φαγητ και γνωστ κρασι της Βουλγαρας. Σας προτενουμε μια επιλογ των καλτερων εστιατορων στα ορειν θρετρα.

- Mamacita's: σος το καλτερο εστιατριο στο Μπροβετς. Βρσκεται στην βασικ οδ, μπροστ στο ξενοδοχεο Ρλα. Νστημα φαγητ, καλ εξυπηρτηση και 15% κπτωση για φλους του BulgariaSki.

- Crown ιταλικ εστιατριο:The Crown Pizza στο Μπροβετς εναι το καλτερο ιταλικ εστιατριο στο ορειν θρετρο. Βρσκεται απναντι στο ξενοδοχεο Ρλα, κοντ στο drag lift και προσφρει φανταστικ θα το βουν Ρλα. 10% κτπωση για φλους του BulgariaSki!

Μπροβετς εναι να απ τα καλτερα χιονοδρομικ κντρα στη Βουλγαρα. Γενικ, οι τιμς στα κλαμπ και στα μπαρ εναι φθηνς. Υπρχουν συχν happy hours και δωρεν ποτ. Οπτε προσξτε την ποστητα αλκολ! Το βουλγαρικ ποτ ρακα εναι πολ δυνατ.

Το προσωπικ στα μπαρ μιλει και αγγλικ.

Οι πιο δισημες βουλγαρικς μπρες εναι Zagorka, Kamenitsa, Shoumensko, Ariana και λλα.Επσης, θα βρετε σε καλς τιμς Stella Artois, Staropramen και Amstel που παργωνται στη Βουλγαρα.Η μπρα που εισγεται στη χρα μας εναι συνθως 2 φορς ακριβτερη απ την βουλγαρικ.

Το φημισμνο βουλγαρικ κρασ χει πολ καλ ποιτητα και εναι σε λογικς τιμς.

Τα κλαμπ παζουν διαφορετικ εδη μουσικς. The Buzz barκαιRevolution bar& dinner εναι απ τα πιο γνωστ στο θρετρο.

  Recommended hotels

  Το χιονοδρομικ κντρο προσφρει διαμον υψηλς ποιτητας σε πολυτελ ξενοδοχεα σαλ. Σας προσφρουμε μια επιλογ των καλτερων ξενοδοχεων στο Μπροβετς σε λογικς τιμς. Δετε τα ξενοδοχεα και επιλξτε να. Σας παρακαλομε να συμπληρσετε μια φρμα επικοινωνας και εκπρσωπος του BulgariaSki.com θα σας απαντσει.


  Αξιοθατα στο Μπροβετς

  Οι τουρστες μπορον να επισκεφτον διαφορετικ αξιοθατα κοντ στο χιονοδρομικ κντρο. Σας προσφρουμε λλα κοντιν θρετρα που αξζει να επισκεφτετε.

  - Σας προτενουμε να επισκεφτετε το πιο γνωστ μοναστρι στη Βουλγαρα, το μοναστρι της Ρλας.

  - Επσης, αν χετε περισστερο χρνο μπορετε να επισκεφτετε το παλτι "Carsk Bistrica" που απχει 10 λεπτ απσταση απ το κντρο του θερτρου.

  - Samokovεναι μια μορφη πλη στους πρποδες του βουνο Ρλα που εντυπωσιζει με πλοσια ιστορα και σημαντικ αξιοθατα.

  - Malyovitsa εναι το καλτερο μρος για ορειβασα και αλπινισμ στη Βουλγαρα.

  - Govedartsiεναι μικρ χωρι με μορφη φση και καθαρ αρα, κατλληλο για ξεκοραση και ψυχαγωγα. Το ορειν θρετρο προσφρει μια μικρ σκι πστα για αρχαρους και μεσαους σκιρ.

  - Panichishte εναι υπροχο θρετρο κοντ στην πλη Sapareva Banya.

  - Beli Iskar εναι μορφο χωρι κατλληλο για ξεκοραση σε καταπρσινη φση και κοντ σε γνωστς ορειβατικς διαδρομς μχρι τον λφο Μουσαλ.

  - Οι 7 λμνες της Ρλαςεναι να σμπλεγμα απ λμνες παγετδους προλευσης στο βουν Ρλα.

  Borovets

   • Posted on:26.07.2013 galia , (4 ) Total: 12

    Photo report from an incredible tour to the Musala peak in the Rila mountain, Bulgaria. Musala is the highest peak in Bulgaria and the entire Balkan...