Ç Ýíáñîç ôçò óåæüí ôïõ óêé óôï ÌðÜíóêï êáé Ìðüñïâåôò 2014!

Ç Ýíáñîç ôçò óåæüí ôïõ óêé óôï ÌðÜíóêï êáé Ìðüñïâåôò 2014!

Ç Ýíáñîç ôçò óåæüí ôïõ óêé óôï ÌðÜíóêï êáé Ìðüñïâåôò 2014!

BulgariaSki.com, December 14, 2013

ΣÞμερα Ýιναι Þ επßσημη Ýναρξη της σεζüν του σκι 2014 στο ΜπÜνσκο και Μπüροβετς. Τρεις φορÝς Ολυμπιονßκης και 2 φορÝς παγκüσμιος πρωταθλητÞς ο ΑλμπÝρτο Τüμπα θα ανακοινþσει την Ýναρξη της σεζüν του σκι στο ΜπÜνσκο, ο οποßος εßναι ειδικüς προσκεκλημÝνος στη επßσημη Ýναρξη. ΑλμπÝρτο Τüμπα θα κατÝβει την πßστα σκι η οποßα πÞρε το üνομÜ του το 2003.
Marc Girardelli . Petar Popangelov , Luke Laffan και Jure Kosir θα παραστ
oýν επßσης στην Ýναρξη της σεζüν του σκι στο ΜπÜνσκο.

Η συναυλßα στο Banderishka polyana θα ξεκινÞσει στις 12.00 .

 ΣÞμερα στις 18 με μια πανηγυρικÞ συναυλßα στην κεντρικÞ πλατεßα του ΜπÜνσκο θα σημαδÝψουν την Ýναρξη της σεζüν σκι 2014.

Μπüροβετς: Η κÜλυψη χιονιοý στις πßστες στο Μπüροβετς Ýχει φτÜσει 60-70 εκατοστÜ, ανακοινþθηκαν απü Borosport . ΣÞμερα υπÜρχει 50% Ýκπτωση στις κÜρτες
lift. Το νυχτερινü σκι και το πÜρκο Borokids  σÞμερα θα εßναι δωρεÜν .

 Το θÝρετρο θα υποδεχτεß üλους τους δεινοýς σκιÝρ με Ýνα συναρπαστικü πρüγραμμα " Fire and Ice" . Με ζεστü κρασß και ειδικü "happy hour " το snow μπαρ θα εκπλÞξει τους λατρεßς των χειμερινþν σπορ. ΑγÜλματα πÜγου θα εντυπωσιÜσουν τους επισκεπτÝς μπροστÜ απü το ξενοδοχεßο Rila. Freeride Üλματα θα διασκεδÜσουν τους επισκÝπτες στο Promo Snow Park " Borosport ".

 Μια καρναβαλικÞ πορÝια θα περÜσει στους δρüμους του θÝρετρου.

 Πολý διασκÝδαση περιμÝνει τα παιδιÜ - κλüουν , παιχνßδια, ζωγραφικÞ προσþπου και καλλιτεχνικÜ εργαστÞρια. Στο πÜρκο “Borokids” θα προσφÝρουν δωρεÜν μαθÞματα σκι και εξοπλισμü για παιδιÜ μεταξý 4 – 10 χρονþν.

 Τα δýο γεγονüτα που δεν πρÝπει να χÜσετε εßναι το "Fire Show" μπροστÜ απü το Rila Hotel αργÜ το απüγευμα και αμÝσως μετÜ το "Night Show" απü τους εκπαιδευτÝς σκι στη πßστα του σκι "Martinovi baraki 2 ". Το πρüγραμμα θα τελειþσει με γραφικÜ πυροτεχνÞματα πÜνω απü το πευκοδÜσος .

 Το Üνοιγμα πßστων σκι στο Μπüροβετς:
- στο “Yastrebetz” κÝντρο σκι: “Popangelov” και “Yastrebtz 3”
- στο “Sitnyakovo/Central Borovets” κÝντρο σκι: “Martinovi baraki 1, 2 & 3” (συμπ. νυχτερινü σκι), “Rila”, ”Iglika”, “Rotata”, “Borokids”.
- Promo-Snow Park;